martes, 3 de abril de 2012

Abril i Sant Jordi a Gresolgris

Ja hem entrat al mes d'abril i com ja vam dir, a Gresolgris ja pensem en fires i en una nova col.lecció que aviat us presentarem. El mes d'abril és tradicionalment un mes que marca el canvi de temps, la transició cap a la caloreta i a Gresolgris és un mes que ens fa felices i que ens alegra moltíssim!!! A l'abril tot acaba de florir i convida a sortir al carrer, a passejar, a redescobrir els nostres pobles i ciutats, a fer el got a les terrasses,... I tot això es veu més accentuat encara el dia 23, dia en què celebrem la Diada de Sant Jordi. El dia del llibre i la rosa. Dia que els catalans celebrem amb especial il.lusió. 
Per a celebrar-ho d'una manera diferent, aquest any Gresolgris us recorda que dins la col.lecció dels contes tenim un apartat dedicat a la Llegenda de Sant Jordi. En ella hi podreu trobar penjolls vintage, capsetes ovalades i rodones amb la imatge a l'interior, arracades vintage i anells. Totes aquestes peces amb les imatges de la llegenda originals que hem fet a Gresolgris.




Totes aquestes peces van acompanyades d'un desplegable que explica la llegenda en 4 imatges. A partir d'avui mateix podeu començar a demanar la vostra joia de la Diada per regalar




No hay comentarios:

Publicar un comentario